» It-sensors login » Kundapplikationer » Mitecs analysprogram
     
 
» GSM/Fjärrmätning
» Dataloggrar
» Mätgivare
» Analys
   » Mitec WinLog™
   » Mitec WinSat™
   » Mitec Monitor™
   » it-sensors.com®
   » Mätserver
   » Mitecs Mätskola
 

Du är här: Produkter/Tjänster / Analys / Mitecs Mätskola

Mitecs Mätskola

Lär dig mer om Mitec WinLog och Monitor

Vi arrangerar regelbundet kurser i handhavande av analysprogram Mitec Monitor och Mitec WinLog. Efter utbildningen kommer du att bättre och enklare kunna utnyttja dina Mitec dataloggrar och program i ditt arbete. För att kurserna skall vara så ”hands-on” som möjligt håller vi grupperna ganska små. Datorer och mätutrustning finns till alla. Välj den nivå som passar dig bäst – grundkurs eller fördjupning.

Grundkurs

Utbildningen för dig som är en ny användare av Mitec AT40 logger med WinLog program eller vill ha en repetition från grunden.
Vi går igenom grundfunktionerna och övar på dessa samt diskuterar allmän mätteknik. Du får också tips om hur du kan underlätta ditt arbete.
» Klicka här för mer information om grundkurs

Fördjupning

Denna utbildning riktar sig till dig som har baskunskaper om dina Mitec loggrar och program men vill lära dig mer. Vi går igenom hur man i WinLog och Monitor gör diagrammallar, formler och beräkningar samt skapar rapporter.

 

 

Kontakta Mitec för information om aktuell kursplanering!

Skräddarsydda kurser

Vill ni effektivisera ert arbete - vi skräddarsyr utbildningen!

Vi anordnar regelbundet kurser i handhavande av instrument och programvara.
Ofta skräddarsys utbildningen i samarbete med våra kunder och har inriktning på praktiskt handhavande. Syftet är att personalen efter utbildningen självständigt skall kunna planera och genomföra mätprojekt samt att kunna analysera och utvärdera insamlad information. Vi lär er hur man gör kunskap av data!

Utbildningen kan genomföras i era lokaler med er utrustning eller i våra lokaler i Säffle. Kontakta oss för vidare upplysningar.
 
 

     
 
 

Mitec Instrument, Box 25, 661 21 Säffle
Besök. och leveransadress: Hantverkaregatan 4,
661 30 Säffle
Telefon: 0533 689370, E-post: info@mitec.se