» Mitecs marknadsfokus
» Kvalitetssystem
» Historia
» Nyhetsarkiv
 

Du дr hдr: Om Mitec

Fjärrövervakning från givare till Internet

Mitec utvecklar och tillverkar mätinstrument, program och system. Vi levererar kompletta systemlösningar som göra det enkelt att mäta, enkelt att analysera och enkelt att förmedla kunskapen i organisationen.

Vår affärsidé är att hjälpa dig välja rätt lösning och att använda mätdata för att få bättre information om din utrustning eller process. Du kan fatta bättre beslut och du kan erbjuda ett mervärde till dina produkter och tjänster.

Vi löser problem och levererar en funktion

Sedan starten 1982 har vi levererat till flera tusen företag, organisationer och forskningsinstitut inom industri, miljö, energi och fastighetssektorerna i Sverige och övriga Europa. Typiska applikationer varierar från fältmätningar med portabla dataloggrar till fjärrövervakning baserade på trådlösa mätstationer och Internet-baserad presentation.

Praktiskt taget alla signaler kan anslutas till Mitec-system, vi erbjuder vi ett brett sortiment av mätgivare och tillbehör.

Kunskap om både IT och mätteknik

Vi framtidssäkrar vår verksamhet med nästa generation mät- och övervakningssystem baserade på trådlös kommunikation och Internet.

Väkommen till Mitec, kontakta oss och ta del av vår kunskap!

 
 
 
     
 
 
Mitec Instrument AB
Örngatan 6
654 65 Karlstad
Besök/leverans: Hantverkaregatan 4, 661 30 Säffle
Besök/leverans: Välsviksleden 208, 656 39 Karlstad
Telefon: 070-624 08 80
E-post: info@mitec.se