» GSM/Fjärrmätning
» Industriell Automation
» Dataloggrar
   » AT40g
      » Vad kan man mäta?
   » Kompaktloggrar
   » SatelLite60-PE/PE-G
» Mätgivare
» Analys
 

Du дr hдr: Produkter/Tjänster / Dataloggrar / AT40g

Mitecs universella datalogger AT40g

- Klassikern som bara blir bättre -

Mitec AT40g är en kompakt portabel datalogger med kraftfulla prestanda. Den är konstruerad för mätapplikationer där flexibilitet, tillförlitlighet och enkelt handhavande är prioriterade.


AT40g har universalingångar för en mängd olika mätgivare vilka automatiskt identifieras och skaleras. Över 800 olika standardgivare kan anslutas med Mitecs SmartCable™-koncept.
Instrumentets strömförbrukning är låg och mätningar av långsamma förlopp kan ske under flera månader. Mätdata lagras i inbyggt minne med stor kapacitet.

AT40g är ett robust och tillförlitligt och framförallt lättanvänt instrument. Över 4 miljoner drifttimmar har hittills ackumulerats av ca. 2000 användare. Mer än 16 000 mätgivare har levererats.

AT40g passar i stort sett överallt där fysikaliska förlopp skall registreras och behandlas i process, miljö, energi och klimatapplikationer. AT40g är grunden i ett mätsystem och kan levereras i fasta installationer med olika kommunikationssystem och programvaror.
AT40g utvecklas och tillverkas i Sverige av Mitec. Fortfarande.

Kommunikation och presentation

Mätdata överförs till PC online under processen, eller efter att mätningen avslutats. Mätdata kan överföras till Excel eller till något av Mitecs kommunikations- och analysprogram.
AT40g kommunicerar via serieport med dator, GSM-telefon eller modem. Ett mycket driftsäkert kommunikationsprotokoll medger användning i svåra miljöer som radio- eller GSM-överföring.
Upp till 16 enheter kan anslutas i en multidropkonfiguration vilket ger 128 mätkanaler per kommunikationslänk.


AT40g-broschyr (302 Kb)   Tekniska data (50 Kb Eng)
         
Mätgivare till AT40g (188 Kb)      

 
 

     
 
 
Mitec Instrument AB
Örngatan 6
654 65 Karlstad
Besök/leverans: Hantverkaregatan 4, 661 30 Säffle
Besök/leverans: Välsviksleden 208, 656 39 Karlstad
Telefon: 070-624 08 80
E-post: info@mitec.se