» It-sensors login » Kundapplikationer » Mitecs analysprogram
     
 
» Mitecs marknadsfokus
» Kvalitetssystem
» Historia
» Nyhetsarkiv
» Väderstationen
 

Du är här: Om Mitec / Nyhetsarkiv

Övervaka maskiner och utrustningar med GSM-logger

Mitecs nya produktgeneration SatelLite60 har gjort det ännu enklare att fjärrövervaka maskiner och system.

Det är nu både enkelt och billigt att fjärrövervaka!
Mitecs nya produktgeneration SatelLite60 har gjort det ännu enklare att fjärrövervaka maskiner, apparater utrustningar och system. Anslut en Mitec GSM-logger direkt till sin utrustning och du har ett färdigt övervakningssystem!
Mätdata lagras kontinuerligt och du kan sedan i lugn och ro studera förloppen på din dator eller på Internet. Larmnivåer kan läggas in som skickar SMS om trycket blir för högt eller temperaturen för låg.

Mätstationer och dataloggrar
Mitec tillverkar olika modeller anpassade för applikationen. Du kan få ett komplett batteridrivet system för fjärravläsning av vatten nivåer eller om du vill – ett kretskort för inbyggnad i din utrustning.
>> Läs mer om Mitecs mätstationer

Mätdata på Internet
Enklast är att använda vår mättjänst på www.it-sensors.com Våra servrar gör jobbet och du får mätdata på en egen lösenordsskyddad hemsida till en fast kostnad.
>> Läs mer om Internetmätningar

Egen server
Med Mitec Monitor får du en komplett mätserver som via telenätet tar hem mätdata helautomatisk och lagrar på din hårddisk. Du kan sedan visa diagram, skriva ut, exportera till andra datorer eller Internet.
Mitec WinLog är ett enklare program när man kan ringa manuellt och Mitec WinSat är det enklaste programmet för lokal avläsning och inställning av loggrarna.
>> Läs mer om egna program

SMS
Du kan själv lägga in 20 larmgränser och få ett SMS när gränsen passeras. Du kan också begära mätdata när du vill och du kan automatisk få SMS med mätdata t.ex. varje dygn. Det finns en utgång som du kan manövrera av/på med ett SMS.
>> Läs mer om GSM-tekniken


« Visa alla nyheter
Publicerad 2005-02-03, 11:59
Uppdaterad 2005-02-03, 15:20

     
 
 

Mitec Instrument, Box 25, 661 21 Säffle
Besök. och leveransadress: Hantverkaregatan 4,
661 30 Säffle
Telefon: 0533 689370, E-post: info@mitec.se