» GSM/Fjärrmätning
» Industriell Automation
» Dataloggrar
» Mätgivare
   » Tryck
   » Nivå
   » Flöde
   » pH/Konduktivitet
   » Temperatur
   » Fukt
   » Meteorologi
   » Elkraft
   » Övriga
» Analys
 

Du дr hдr: Produkter/Tjänster / Mätgivare / Fukt

Givare för fukt

För mätning av relativ fukt finns olika typer av givare. Handprober är mest universella och passar för tillfälliga mätningar av inomhusklimat. Speciella givartyper finns för mätning i byggnadskonstruktioner. Fast installerade givare har utsignaler anpassade för både mät och automatiksystem.

Handprober

För allmänna mätningar finns olika handprober av fabrikat Vaisala, Rotronic mfl. med mätområden från ca 10% till > 95% RH.

Fast monterade givare

För installation i styr, regler och mätsystem finns ett brett program av mätgivare av fabrikat Testo, Vaisala och Rotronic. Dessa finns för montage på vägg eller i kanal. Givarna levereras i robust kapsling med inbyggda 4-20 mA transmittrar. Även utföranden med kombinerad temperatur- och fuktgivare finns.

Kalibreringsutrustning

Mitec erbjuder ett system för spårbar kalibrering genom Humitec kalibreringskapslar. Kapslarna levereras med kalibreringscertifikat spårbart till BST och kan användas ca 1/2 år utan rekalibrering. Kapslarna finns från 6% till 98% RH och passar de flesta typer av givare för relativ fukt.

 
 
 
     
 
 
Mitec Instrument AB
Örngatan 6
654 65 Karlstad
Besök/leverans: Hantverkaregatan 4, 661 30 Säffle
Besök/leverans: Välsviksleden 208, 656 39 Karlstad
Telefon: 070-624 08 80
E-post: info@mitec.se