» GSM/Fjärrmätning
» Industriell Automation
» Dataloggrar
» Mätgivare
   » Tryck
   » Nivå
   » Flöde
   » pH/Konduktivitet
   » Temperatur
   » Fukt
   » Meteorologi
   » Elkraft
   » Övriga
» Analys
 

Du дr hдr: Produkter/Tjänster / Mätgivare / Meteorologi

Givare för vind och klimat

Mitecs mätstation SatelLite60 tillsammans med meteorologiska givare är en komplett kostnadseffektiv väderstation för företag, kommuner och organisationer. Stationen kan anpassas för varje applikation och levereras komplett.

Fördelarna med GSM och batteridrift framkommer här särskilt. Mitecs mätserver kan leverera väder information till överordnat datorsystem eller direkt till kunds webbplats.

Vindhastighet och vindriktning

Mitec levererar utrustning av hög kvalitet med fördelaktiga priser från tyska tillverkare. Förutom traditionella roterande / flöjel -givare finns även ultraljudsgivare. Utsignal från givare är 4-20 mA och matning kan ske direkt från SatelLite60 stationens batteri. Vid vinterbruk krävs separat uppvärmning. Mitecs mätserver har funktioner för loggning och beräkning av vindriktning på ett korrekt sätt. Olika tillbehör finns för matning och installation.

Temperatur och barometertryck

Temperaturgivare finns i olika utföranden med strålskydd av metall eller plast. Likaså finns barometergivare i olika utföranden.

Nederbörd

Nederbördsmätare finns dels för regn och dels för regn / snö. Den senare är försedd med uppvärmning och kräver kontinuerlig matning vilket regnmätaren inte behöver. Båda är av typ ”tipping bucket” vilka ger en puls för en given mängd nederbörd i mm.

 
 

 
     
 
 
Mitec Instrument AB
Örngatan 6
654 65 Karlstad
Besök/leverans: Hantverkaregatan 4, 661 30 Säffle
Besök/leverans: Välsviksleden 208, 656 39 Karlstad
Telefon: 070-624 08 80
E-post: info@mitec.se