» GSM/Fjärrmätning
» Industriell Automation
» Dataloggrar
» Mätgivare
   » Tryck
   » Nivå
   » Flöde
   » pH/Konduktivitet
   » Temperatur
   » Fukt
   » Meteorologi
   » Elkraft
   » Övriga
» Analys
 

Du дr hдr: Produkter/Tjänster / Mätgivare / Övriga

Givare för övriga applikationer

Ventilationseffektivitet med CO2-mätning

Koncentration av koldioxid används som en indikator på ventilationens effektivitet. Arbetarskyddsstyrelsen anger ett gränsvärde på 1000 ppm i arbetslokaler. Momentana värden ger i allmänhet inte tillräcklig information. Endast kontinuerlig registrering visar hur ventilationen klarar olika varierande driftsfall med olika personbelastningar. Vi levererar CO2-mätare från SenseAir i olika utföranden för fast installation och för portabelt bruk. Alla mätarna kan anslutas till Mitecs mätstationer och dataloggrar.

Övriga mätgivare

Mitecs portabla- och GSM-loggrar är universalinstrument för de flesta mätapplikationer. I de flesta fall räcker det med en enkel anslutningssladd för att ta in en signal från en givare eller ett instrument. Kontakta oss, alla signaler är standard!
Ibland behövs en galvanisk isolation eller en signalomvandlare. Vi har de flesta för omedelbar leverans. Läs vidare i vår lista över instrument som kan anslutas.

Instrument

Mätgivare för buller, belysning mm. som normalt inte finns i lager tas hem på kort tid och anpassas till Mitecs instrument. Kontakta Mitec för råd om val av mätmetod och utrustning.

 
 

     
 
 
Mitec Instrument AB
Örngatan 6
654 65 Karlstad
Besök/leverans: Hantverkaregatan 4, 661 30 Säffle
Besök/leverans: Välsviksleden 208, 656 39 Karlstad
Telefon: 070-624 08 80
E-post: info@mitec.se